Zonnepanelen informatie avond in Houten

Zonnepanelen: keuzestress?

U bent enthousiast van start gegaan met een oriëntatie op de aanschaf van zonnepanelen.

Uw dak is geschikt. De prijzen zijn laag. Uw buren hebben al zonnepanelen liggen en krijgen elk jaar een bedrag voor hun terug geleverde energie. De nieuwste panelen leveren flink veel stroom op.

NewSolar_Woudenberg_Zonnepanelen

Er staat wat spaargeld op uw rekening. Het voorjaar komt eraan. Dus niets staat u in de weg om in een mooie zonnepanelen installatie te investeren op uw eigen dak.

U heeft misschien al een naam van een leverancier gehoord of over een landelijke collectieve actie. Wellicht heeft u al meerdere offertes? De ene leverancier stuurt eerst een email met wat vragen, de andere heeft u direct een offerte gestuurd. 

Maar wat is nu de beste keus?

Om hier wat meer achtergrond bij te geven organiseert Groen Zonnig Houten in samenwerking met NewSolar een informatieavond met een presentatie en antwoorden op uw vragen bij de aanschaf van zonnepanelen. Na deze avond bent u volledig voorbereid op een goede keuze. Bovendien kunt u een gratis vrijblijvend advies met een (extra) offerte aanvragen. Dat advies vindt bij u thuis plaats en neemt een klein uurtje in beslag.

Heeft u dus interesse in zonnepanelen, misschien al een bestaande offerte en nog onduidelijkheden? Meld u dan aan voor deze informatieavond.  Locatie: Basisschool de Bijenkorf, Riddersborch 143, Houten. Datum: Donderdag 20 februari 2020. Aanvang 19:30 uur.

U kunt zich aanmelden via de website van groenzonnig.nl of u stuurt een email naar: info@groenzonnig.nl.
Wilko Kistemaker van Groen Zonnig Houten en een adviseur van NewSolar uit Woudenberg zijn daar aanwezig om u te informeren.

Zonnepanelen: goed voor het milieu én uw portemonnee.