Zonnekeur certificaat verlengd bij NewSolar

Zonnekeur certificaat opnieuw uitgereikt aan NewSolar

Voor de meeste mensen die een zonne-energie installatie willen kopen, is het moeilijk om in te schatten of de installateur daadwerkelijk de kwaliteit levert die hij zegt te zullen leveren of te garanderen.

Daarom is het keurmerk ‘Zonnekeur’ in het leven geroepen: dit keurmerk onderscheidt bedrijven die zowel technisch als administratief op orde zijn, van bedrijven die dat (nog) niet zijn.

In het kort staat het keurmerk voor drie belangrijke punten: kwaliteit, zekerheid en veiligheid. Het Zonnekeur-keurmerk wordt alleen gegeven aan bedrijven die al langere tijd actief zijn in de zonne-energie branche en daarnaast aan de juiste eisen voldoen. Daarmee biedt het keurmerk extra zekerheid. Daarnaast worden gecertificeerde bedrijven uitgebreid getoetst op kwaliteit, elk jaar weer. Zowel op de kwaliteit van de installatie en service als op de kwaliteit van de geleverde producten.

Wie zonnepanelen laat installeren door een bedrijf met het Zonnekeur-keurmerk, weet dus zeker dat de installateur de juiste kwaliteiten heeft. Bovendien worden de deelnemende bedrijven gekeurd op veiligheid.

NewSolar uit Woudenberg voldoet aan alle vereisten en biedt daarmee kwaliteit, zekerheid en veiligheid voor u als klant! Mocht u interesse hebben in een op uw situatie en eigen wens aangepaste zonne-energie installatie?

Neem dan contact met ons op via het contact formulier voor een geheel vrijblijvend advies. Dit kan middels een afspraak bij u thuis of indien gewenst telefonisch. Ook bellen kan natuurlijk op nummer 033-2587860 en maak direct een afspraak.

Zonnekeur certificaat NewSolar
Trots zijn wij op ons certificaat als erkend zonne-energie installateur