Zonnepanelen horen op ieder dak

NewSolar probeert dat te realiseren

Zonnepanelen horen op ieder dak, NewSolar probeert dat te realiseren.

Wij zijn al sinds 2008 actief op het gebied van duurzame energieoplossingen. Hiermee zijn wij al langer actief in de Nederlandse markt voor duurzame energie. In deze jaren hebben wij een ruim portfolio opgebouwd met tal van projecten, variërend van omvang maar allen met hetzelfde doel: de beste energieoplossing voor onze klanten.

Zonne-energie is onze passie en al onze activiteiten zijn erop gericht om de investering van onze klanten maximaal te laten renderen. Zowel op de korte als ook op de lange termijn.

Wat doen wij?

Bij ons kunt u uitstekend terecht voor advies aanschaf en installatie van zonnepanelen, tegen de beste prijs-, kwaliteits-, en prestatieverhouding. Samen zoeken we naar de beste voor uw situatie en leveren we een actieve bijdragen om uw energievoorziening te verduurzamen.

Wij zijn leverancier van systemen die zich kenmerken door:

– Maatwerk oplossingen

– Een uitstekende kwaliteit

– Een lange levensduur

– Een concurrerende prijsstelling

NewSolar is totaalinstallateur van zonnepanelen. Dit betekent dat wij alles in eigen beheer uitvoeren. Van ontwerp tot en met installatie, NewSolar regelt het voor u!

Met onze werkzaamheden richten wij ons op:

– Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie systemen aan particulieren;

– Het ontwerpen, leveren, begeleiden en realiseren van grootschalige projecten en collectieven;

– Optreden als distributiepartij voor lokale zonne-energie specialisten.

Energie collectieven

Wij hebben inmiddels een ruime ervaring met zonne-energie collectieven. Start u een dergelijk initiatief? Neem vandaag nog contact met ons op voor een optimale begeleiding van het gehele traject! De levensduur, de aanschafprijs en een optimaal ontwerp zijn doorslaggevend voor het succes van uw PV-installatie. NewSolar presteert op al deze terreinen zeer goed.

Daarnaast moet een PV-systeem ook mooi zijn en passen bij uw woning of pand. Als dat het geval is werkt het ook nog eens waarde verhogend. Wij zijn specialist in het integreren van het PV-systeem in het dak.

Erkend installateur

NewSolar is erkend installateur en lid van Techniek Nederland en door diverse keuringsinstanties erkend. Wij kunnen uw zonne-energie installatie niet alleen leveren en monteren maar sluiten het systeem ook op een verantwoorde wijze aan op uw elektrische installatie. Onze offertes zijn dan ook inclusief alle bijkomende kosten, dus zonder verassingen achteraf. Dat is wel zo plezierig.

Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvend speciaal voor u op maat gemaakt advies.

Bekijk wat wij te bieden hebben

Waarom voor ons kiezen

Altijd schone energie

Vang de zonnestralen op voor het opwekken van elektriciteit.

Eenvoudige installatie

Geniet thuis van de onbeperkte kracht van zonne-energie.

Lage installatie kosten

Bespaar meer dan 40% op uw energie kosten.

Flexabiliteit en duurzaamheid

Met zonnepanelen heeft u altijd uw eigen energie

Meerdere mogelijkheden

Spaar het milieu en zorg voor schone energie in uw huis.

Herbruikbare energie

Een energiebron die niet uitgeput raakt

Panelen met een strak, onopvallend ontwerp

Onze zonnepanelen gaan op in uw dak met alluminium materialen en geen zichtbare bevestigingsmiddelen. Het resultaat is een strakke, gestroomlijnde look.

Interesse in vrijblijvend advies?

Heeft u na het lezen van bovenstaand artikel interesse in een zonne-energie installatie gekregen zodat u zelf gebruik kunt maken van de vele voordelen hiervan? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel 033-258 7860 en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis.